Συνταγές

Rougaille des tomates Malagasy

To rougaille είναι ένα τυπικό πιάτο της Μαδαγασκάρης που συνοδεύει ρύζι λευκό

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά

Μερίδες: 6

Υλικά

  • 4 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Τζιντζερ σε μέγεθος καρυδιού ψιλοτριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Προετοιμασία

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα πιρούνι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30’ πριν το σερβίρουμε.

ΦΙΛΤΡΑ