ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Manahoana αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσής μας,

Σε μια εορταστική, ζεστή και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. Μέλη και φίλοι της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. και της Μαδαγασκάρης έδωσαν το παρόν σε μια ζεστή και φιλόξενη βραδιά.

Η βραδιά τα είχε όλα: ανασκόπηση του έτους που έφυγε, χαρά, συγκίνηση και μαλαγκάσικη μουσική με τραγούδια και χορό. Σας ευχαριστούμε που ήλθατε να “ταξιδέψουμε” στην υπέροχη και μοναδική Μαδαγασκάρη! Ένα νησί πολυπολιτισμικό, μια ήπειρος από μόνη της, με φοβερά χρώματα, αρώματα και ένα γέλιο εγκάρδιο και γνήσιο.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν.

Τα μέλη του ΔΣ της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, τους χορηγούς μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους:

AKTINA TRAVEL, DION TOURS & RED ELEPHANT, TΟΝΙΑ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΟΥ-AYIOPETRA EXCLUSIVE GETAWAYS, ΓΙΩΤΑ ΜΕΪΜΕΤΕΑ, SAINT GEORGE LYCABETTUS, MAISON DE MADAGASCAR, CARPO,  ERA NUTS, JACK IN THE BOX, SAMBA, SECOND HAND, TAF, WINE BOX, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ ΧΡΥΣΟΧOΕΙΟ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ PLATIRACHOS, MICHAEL MAVROS-VENUS SECTRETS, ΜΑΙΡΗ & ΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ-Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΡΕΑ ΔΟΥΖΙΝΑ, ΦΩΤΟΤΥΠΕΙΟΝ COPYΑΣΤΡΟΝ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΗ ΦΛΕΡΙΑΝΟΥ.

Ευχαριστούμε τον κ. Μίνωα Πυργαρούση για το μενταγιόν που έφτιαξε και δώρισε στην ΕΕΦΙΜ, το οποίο δόθηκε στην Χριστίνα Κοτσιρίλου  που βρήκε  το φλουρί της πίτας.

Ευχαριστούμε επίσης τους:

Αλέξανδρο Βασιλάκο για το λάδι παραγωγής του που πρόσφερε, Ikiady Andriantsikoto, Dany Arimanana, Ρόη Γκόνη, Ντίνο Κονταξή, Χριστίνα Κοτσιρίλου, Νίνα Κωστούλα, Ανθούλα Μελλή, Γιώργο Μελλή, Ευγενία Μουτσοπούλου, Μίκα Μπάρμπα, Μαρικούλα Μπροκάκη-Καλαφατά, Στέλιος Παπαντωνάτος, Αλίκη Πιαστοπούλου, Άννα-Ζιζέλ Σάμπαλη, Γιάννη Ταλούμη, Παναγιώτη Ταλούμη, Βίνα Τσούτσουρα για την ευγενική προσφορά τους.

Για την Ελληνική Ένωση Φίλων της Μαδαγασκάρης

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Καλλιρρόη Γκόνη Αλέξανδρος Βασιλάκος

ΦΙΛΤΡΑ