ΝΕΑ

Ανακοίνωση & Ευχαριστίες

Manahoana αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσής μας,

Για μία ακόμα χρονιά, με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου σε μια εορταστική, ζεστή και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. στην κατάμεστη αίθουσα του Saint George Lycabettus. Μέλη και φίλοι της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. και της Μαδαγασκάρης έδωσαν το παρόν σε μια ζεστή και φιλόξενη βραδιά.

Η κοπή της Βασιλόπιτας έδωσε την ευκαιρία σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση να βρεθούν σε μια εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα, να χαρούν όλοι μαζί και να ανταλλάξουν χαμόγελα και εγκάρδιες ευχές για μια νέα  χρονιά.

Τα μέλη του ΔΣ της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, τους χορηγούς μας, οι οποίοι συνέβαλαν και φέτος στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους: ERA NUTS – CAVA ΜΠΟΤΙΛΙΑ  – JOOLS – JOPLIN – SAINT GEORGE LYCABETTUS – SAMBA ΚΑΦΕ ΚΑΛΑΦΑΤΑΣ – TAF ΤΑΛΟΥΜΗΣ ΚΑΦΕ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΛΗ – ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ – ΔΟΥΖΙΝΑ ΡΕΑ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ – ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ PLATIRACHOS – Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ.

Ευχαριστούμε επίσης τους: Ειρήνη Βασιλοπούλου, Ρόη Γκόνη, Jean-Daddah Andrianirina, Ανέστη Κωνσταντινίδη, Νίνα Κωστούλα, Ανθούλα Μελλή, Ευγενία Μουτσοπούλου, Μίκα Μπάρμπα, Μαρικούλα Μπροκάκη-Καλαφατά, Σούλα Μπαλή, Γεώργιο Περισυνάκη, Hantaniaina Rakotoarison, Γιάννη Ταλούμη, Παναγιώτη Ταλούμη, Νίκη Χρυσκιώτη για την ευγενική προσφορά τους.

Ευχαριστούμε την κ. Μίκα Μπάρμπα-Μώρου για την προσφορά της για το φλουρί της πίτας. Το φλουρί βρήκε ο Βασίλης Ρουμελιώτης.

Το καλωσόρισμα έγινε από την πρόεδρο, κ. Καλλιρρόη Γκόνη. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος και ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του ΥΠΕΞ κ.  Ιωάννης Χρυσουλάκης.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά όλους όσοι παρευρεθήκατε στην Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ε.Ε.ΦΙ.Μ κάνοντάς την για μια ακόμη χρονιά ξεχωριστή.

Για την Ένωση Φίλων της Μαδαγασκάρης

Με εκτίμηση,

   Η Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

Καλλιρρόη Γκόνη                        Αλέξανδρος Βασιλάκος

ΦΙΛΤΡΑ