ΝΕΑ

Ανακοίνωση ΕΕΦΙΜ μετά από Εκδήλωση Κοπής Πίτας

Manahoana αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσής μας,

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ελληνικής Ένωσης Φίλων της Μαδαγασκάρης, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus. Μέλη και φίλοι της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. έδωσαν το παρόν σε μια ζεστή και φιλόξενη βραδιά με  μουσική malgache, τραγούδια και χορό.

Το Δ. Σ της Ε.Ε.ΦΙ.Μ., αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ήταν και πολλοί φίλοι και γνωστοί που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, αλλά η σκέψη τους ήταν σίγουρα μαζί μας.

Ευχαριστούμε τους μουσικούς για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν Daddah Jean Andrianirina, Fanja Rasoamanga, Dida Rakotoarison, Lala Rakotoarison, Hery Rakotoarison, Laingo Raherizah, Ursule Raharinirina, Nicolas Randriamihaja και Rindra Rado.

Τα μέλη του ΔΣ της Ε.Ε.ΦΙ.Μ. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, τους χορηγούς μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους τις εταιρείες : CARPO,  ERA NUTS, JACK IN THE BOX, MAISON DE MADAGASCAR, MARGIE, MESSINIAN SPA, SAMBA, SECOND HAND, TAF, WINE BOX, WRAP, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ PLATIRACHOS, ΞΕΝΩΝΑΣ ΓΟΡΤΥΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ, ΡΕΑ ΔΟΥΖΙΝΑ, ΦΩΤΟΤΥΠΕΙΟΝ ΑΣΤΡΟΝ.

Ευχαριστούμε τον κ. Μίνωα Πυργαρούση για το μενταγιόν που έφτιαξε και δώρισε στην ΕΕΦΙΜ, το οποίο δόθηκε στον Γιώργο Μελλή  που βρήκε  φλουρί της πίτας.

Ευχαριστούμε επίσης τους : Αλέξανδρο Βασιλάκο για το λάδι παραγωγής του που πρόσφερε και  Ikiady Andriantsikoto, Dany Arimanana, Ρόη Γκόνη, Ντίνο Κονταξή, Νίνα Κωστούλα, Ανθούλα Μελλή, Γιώργο Μελλή, Ευγενία Μουτσοπούλου, Μίκα Μπάρμπα, Μαρικούλα Μπροκάκη-Καλαφατά, Άννα-Ζιζέλ Σάμπαλη, Γιάννη Ταλούμη, Παναγιώτη Ταλούμη, Βίνα Τσούτσουρα, Τζένη Φασιλή, για την ευγενική προσφορά τους.

Για την Ένωση Φίλων της Μαδαγασκάρης

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

     Η Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

Καλλιρρόη Γκόνη                      Αλέξανδρος Βασιλάκος

ΦΙΛΤΡΑ