Logo Madagascar

Gâteau de Vermicelle (Γλυκό με ρυζομακάρονα)

Example image of Gâteau de Vermicelle  (Γλυκό με ρυζομακάρονα)

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 15

Μερίδες: 6

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια Vermicelle

  • 150 γραμμάρια βούτυρο

  • 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα

  • 1 κουταλιά σούπας τρούφα σοκολάτας

  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη γαρύφαλλο

  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη

Προετοιμασία:

Σοτάρουμε τα Vermicelle (ρυζομακάρονα) σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο και προσθέτουμε λίγο νερό.

Ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα μπαχαρικά ανακατεύοντας κατά διαστήματα, έτσι ώστε η ζύμη να μην κολλάει στο τηγάνι.

Βάζουμε σε φόρμα το μείγμα. Τα αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πρόσφατες Ανακοινώσεις:




Ταξιδεύοντας στην Μαδαγασκάρη