Logo Madagascar

Ανακοίνωση για εκδήλωση Wine Bar CARAVIN


Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Manahoana, αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσής μας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Wine Bar CARAVIN  (Ακάμαντος 11, Θησείο – ( 2114003962) διοργανώνει φθινοπωρινή εκδήλωση με θέμα « Το ταξίδι ξεκινά … από τη Μαδαγασκάρη ! »

 

Η Άννα Χρισκιώτη, συνιδιοκτήτρια του Wine Bar CARAVIN, κόρη της Νίκης Γαλατοπούλου και εγγονή του ιερέα Βασίλειου Γαλατόπουλου μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη γαστρονομία και την κουλτούρα της Μαδαγασκάρης. Να νιώσουμε να μυρίσουμε, να ακούσουμε και να αφεθούμε στη μαγεία της Αφρικανικής Ηπείρου, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στις 14:30 στην εκδήλωση « Το ταξίδι ξεκινά … από τη Μαδαγασκάρη ! ».

 

Malgaches, μέλη της ΕΕΦΙΜ θα πλαισιώσουν την εκδήλωση μαγειρεύοντας και παίζοντας μουσική.

 

Το MENU MADAGASCAR* περιλαμβάνει Sambosa Madagascar, Εletr’ akoho au coco pane, Achard, Basmati rice, Malagasy Romazava, Poisson au curry et coconut και Κoba.

 

Το πλήρες Μενού στοιχίζει 25€ / άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και __είναι_απαραίτητο_να_γίνουν_κρατήσεις__. Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2114003962.

 

Ακολουθούν η Πρόσκληση και το  MENU MADAGASCAR.

                                                            

*MENU MADAGASCAR    

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

  • Sambosa Madagascar

Πιτάκια από ρυζάλευρο, γεμιστά με κιμά, πατάτα, μυρωδικά και κάρυ.

  • Εletr’ akoho au coco pane

Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε γάλα καρύδας και παναρισμένες σε panko.

ΣΑΛΑΤΕΣ

  • Achard

Παραδοσιακή σαλάτα Μαδαγασκάρης με λάχανο, καρότο, φρέσκα φασολάκια και μυρωδικά.

ΚΥΡΙΩΣ

  • Basmati rice
  • Malagasy Romazava

Παραδοσιακή συνταγή με μοσχάρι όσο-μπούκο μαγειρεμένο με χόρτα της Μαδαγασκάρης και angivy.

  • Poisson au curry et coconut

Φιλέτο ψαριού με λαχανικά, κάρυ και γάλα καρύδας.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

  • Κoba

Tο γλυκό του δρόμου.

Παραδοσιακό γλυκό της Μαδαγασκάρης με μπανάνα, ρυζάλευρο και καραμελωμένα φυστίκια.

Ψήνεται σε φύλλο μπανάνας και συνοδεύεται από παγωτό βανίλια και σάλτσα καραμέλας.

Πλήρες Μενού: 25€ / άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί.

Επιλογή λευκού: Chateau Lande de Bertin(Sauv.Blanc-Semillon)-Bordeaux

Επιλογή ερυθρού: Chateau Des Trois Tours(Merlot-Cab.Sauvignon-Cab.Franc)-Bordeaux

Για την Ένωση Φίλων Μαδαγασκάρης
Η Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας
   
Καλλιρρόη Γκόνη Αλέξανδρος Βασιλάκος

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Πίσω στα Νέα

»

Πρόσφατες Ανακοινώσεις:




Ταξιδεύοντας στην Μαδαγασκάρη